ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Gömülü İlkokulu

Gömülü İlkokulu

Gömülü Mahallesi Yenice Sk. No 1 /Viranşehir/ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin , çalışanlar gerekenleri yaparken kendinden emin olsun ve çalışma ortamları çağın şartlarına uygun olsun ,veliler tarafından, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinin bilinmesini ve okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın istiyoruz.
Misyon
Bulunduğumuz bölgedeki bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.(yirmi birinci) yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız
Derslik :5
Öğretim Şekli :NORMAL www.gomuluiho.meb.k12.tr kurumumuzun diger Web Sitesi olup, Gömülü İlkokulu-İmam Hatip Ortaokulu facebook sayfasından kurumumuz Hakkında bilgi alabilirsiniz...
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmen servisi bulunmaktadır. İsteyen kendi aracı ile de gidip gelebilir.
Öğretmen servisi bulunmaktadır. Servisle 15 dk sürmektedir.
Gömülü Mahallesi Yenice Sk. No: 1 /Viranşehir/ŞANLIURFA
İlçeye 15 km ,İle 105 km